Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • pero

    baš sam malo tražio po blogu jedan tvoj trejd(uz koji je bila slika trejda u optionsxpressu,napisao si koliko se sjećam da možemo vidjeti kako je to pravi trejd jer se nalazilo na trade a ne na toolbox gdje je virtual trading)za koji sam bio siguran da se dogodio prije možda mjesec dan ali nikako da ga nađem.zadnji koji sam našao je onaj iz 12 mjeseca.jel moguće da meni vrijeme tako brzo ide ili je to negdje nestalo?

    avatar

    21.05.2006. (13:15)    -   -   -   -  

  • hatepogodak

    ja nisam siguran da bih htio biti izlozen marketu iduci tjedan. ako nemas dobre short pozicije mogu ti samo zazeliti da sto manje ljudi razmislja kao ja. moja prognoza: prva polovica ponedjeljka pokusaj korekcije na gore, pa onda prema kraju dana opet nizbrdo. a onda ce se cijeli tjedan do petka biti napeto. petak opet pokusaj male korekcije pada tijekom tjedna.

    avatar

    21.05.2006. (14:00)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Pa naslov posta dovoljno govori što misliš...Moj dojam je da bi ovo mogao biti kraj up ciklusa po Dow teoriji,a ovi zadnji "trzaji" u rekordne visine indexa samo su potvrda tome.Međutim moguć je još koji nagli i visoki skok prije formoranja downtrenda...?

    avatar

    21.05.2006. (14:27)    -   -   -   -  

  • dr. Katori

    Hvala ti za ovaj post. Počeo sam ga čitati u rikverc, jer neznam ništa, a tema je stvarno interesantna. Nadam se da ću nešto skužiti. Pozdrav !!

    avatar

    21.05.2006. (22:23)    -   -   -   -  

  • bagzi

    Čitao sam neke tekstove (doduše nisam baš do kraja), ali sada bi po nekim statistikama, ponedeljak i utorak mogli biti jako volatilni dani a onda malo smirenje. Ne bi se kladio na direction. Pozdrav

    avatar

    22.05.2006. (08:29)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    sorry ali mi je ovaj veliki unos gore od nedjelje/pon odnio puno vremena, truda i energije tako da ce odgovori na vase komentare ovdje malo kasniti! Ovo je samo obavijest i ovaj komentar ce biti maknut po objavi mojih odgovora... OptnMStr

    avatar

    23.05.2006. (09:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...